marți, 11 octombrie 2016

De ce mi se întămplă Mereu Mie?


















Te-ai gândit vreodată “de ce mi se întâmplă mereu mie?”.
Uneori în viaţă se pare că avem un magnet pentru determinate situaţii: există cei care îşi pierd jobul în mod constant sau nu găsesc niciodată unul potrivit, cei care se regăsesc întodeauna trăind experienţe sentimentale complicate, cei care se îmbolnăvesc tot timpul, cei care sunt în mod regulat înşelaţi...etc.


De obicei, ne plângem de ghinionul care ne bântuie, şi ne întrebăm <de ce mereu mie>, nu odată, ci de o sută de ori. Cu toate acestea, răspunsul este evident. Greşim ceva fără să ne dăm seama şi repetăm aceeaşi greşeală de mai multe ori, pare că o repetăm la nesfârşit.

Un dram de curaj, valorează cât o tonă de noroc.” James A.Garfield

Viaţa este ca şi un joc de cărţi. Chiar dacă se pot întâmpla unele episoade de simplu nenoroc, lucrul care contează cel mai mult este să cunoşti regulile jocului. Victoriile şi înfrângerile vor alterna oricum, dar, cu siguranţă, cine nu cunoaşte valoarea cărţilor este dezavantajat.














Din acest motiv este atât de important să cultivăm în noi înşine valori.
Valorile sunt regulile jocului care ne permit să înţelegem atunci când pierdem prea des, unde greşim, dându-ne un răspuns clar întrebării de ce mereu mie.



În loc să încercăm să ne convingem că este doar ghinion, mai degrabă să reflectăm asupra faptului că suferinţa spiritului implică mereu o influenţă negativă în viaţa noastră.
În cazul în care anumite situaţii se repetă mereu este pentru că spiritul nostru, într-un anumit mod, vrea să ne avertizeze că ne facem rău, de obicei, nici nu ne dăm seama.
Când se iveşte să ne gândim de ce mi se întâmplă mereu mie, să încercăm să observăm în mod obiectiv comportamentul nostru şi reacţiile noastre emoţionale în sectorul care ne creează cele mai multe probleme.











Ne dăm seama că avem o atitudine invariabilă care ne conduce în mod logic, întodeauna la acelaşi rezultat.
Ar fi suficient să avem curajul să ieşim din obişnuinţele noastre, măcar prin aderarea la un comportament mai concordant valorilor noastre, pentru a lăsa aerul proaspăt să pătrundă în existenţa noastră.


Deseori sunt doar detalii, detalii foarte relevante, în măsură să schimbe acele situaţii care se repetă la infinit şi soarta jocului.
Te întrebi de ce mereu mie?
Ghinionul sau nenorocul are de a face foarte puţin, totul depinde de noi.
Răspunsul îl avem în noi, trebuie doar să-l conştientizăm.

P.S. Daca acest articol ti-a fost util, lasa-ne un comentariu si distribuie, Multumesc

DE CE OAMENII CUMPĂRĂ DE LA NOI?
CE BENEFICII AI PUTEA AVEA CUMPĂRÂND DE LA NOI?

# 1: Garanţia unui produs certificat şi de înaltă calitate

# 2: Un produs mereu proaspăt datorită volumului mare de vânzări, în consecinţă timpul de staţionare în camera frigorifică este foarte redus

# 3: Livrare rapidă şi punctuală

# 4: Un raport CALITATE - PREŢ foarte bun

# 5: O asistenţă şi Consultanţă de mare valoare, ai la dispoziţie un site unde vei putea găsi informaţii în orice moment, acesta este linkulhttp://artacultivariiciupercilor.blogspot.ro/

# 6: Poţi  să ne suni dacă ai nevoie de clarificări ulterioare  sau sfaturi.


Procesul de achizitie a Miceliului este foarte important, pentru că este primul pas spre o buna reuşită, spre succesul mult dorit.

Sună Acum la acest număr de telefon 0720068592 şi  Comandă (pentru a beneficia de ofertele noastre trebuie să specifici că ai citit această scrisoare).
Sau poţi comanda la această adresă de e-mail italromtimis@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu